Onze aanbiedingen Zomeruitverkoop voor uw vakantie in Frankrijk, Spanje of Italië

Zomeruitverkoop voor uw vakantie in Frankrijk, Spanje of Italië

Knallende prijzen om de zomer goed te beginnen!

Profiteer van de beste prijzen voor korte verblijven  en verblijven per week als u in juli met vakantie gaat. Ontdek snel onze mooiste bestemmingen aan de Atlantische kust, de Middellandse zee, op het platteland, in Spanje en Italië. 

Voor aanvullende informatie over deze aanbiedingen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen op 0033-252 200 126 (Prijs van een vanuit het buitenland naar Frankrijk) of per e-mail aan info@vagues-oceanes.com.

07/13 tot 07/20
07/20 tot 07/27

* Bijvoorbeeld een verblijf in een mobilhome 6 PERSONEN, 2 SLAAPKAMERS op camping le Vilanova Park, de week van06/29 tot 07/06.

Aanbieding geldig tot 1 augustus. Aanbieding geldig voor elke reservering van een verblijf per week of per nacht (vanaf 3 nachten). Raadpleeg onze doorgehaalde prijzen. aanbieding afhankelijk van de accommodatie en bestemming! De aanbieding kan niet gecombineerd worden met een andere aanbieding, of een contractuele overeenkomst van het type ondernemingsraad, is niet retroactief en geldt onder voorbehoud van beschikbaarheid.