Kamperen Châteaux de la Loire (Loir-et-Cher)

Kamperen Châteaux de la Loire (Loir-et-Cher)

Mis een ongelooflijke ontdekking van de talloze kastelen van de Loire niet! De kastelen van Chambort, Chaumont, Blois en Cheverny zijn allemaal voorbeelden van het uitzonderlijke culturele erfgoed van de Loir-et-Cher. Breng uw verblijf ook door met het ontdekken van deze prachtige natuurgebieden.

Oeps, we hebben geen beschikbaarheid meer voor deze camping. De volgende bestemmingen interesseren u misschien ook wel.
Alle teams van Vagues Océanes staan tot uw beschikking om van uw vakantie een onvergetelijk moment te maken.
Voor extra inlichtingen kunt u contact opnemen met onze reserveringscentrale, op +33 2 51 28 10 20.

Een vakantie vol cultuur en natuur

Ontdek kastelen, musea en andere historische plaatsen, meestal worden bezoeken voor gezinnen voorgesteld. Uw kinderen zullen blij zijn om te leren terwijl ze plezier hebben, de mogelijkheid om echte momenten van medeplichtigheid als gezin te creëren. De Loire per fiets nodigt u uit om de paden langs de rivier te volgen, ideaal voor een gezinsuitstapje! U kunt de kleine schatten van de streek ontdekken, waaronder de Jardin du Plessis Sasnières, ontworpen rond een heldere watervijver, waar u heerlijk kunt ontspannen in de bloeiende vegetatie. Kom en neem uw toevlucht tot de equatoriale koepel, een plaats van volheid die u niet onverschillig zal laten. Uw kinderen zullen verbaasd zijn om in een enorme kas de verschillende plantensoorten en equatoriale dieren, waaronder nijlpaarden en komodovaranen in de Equatorial Dome, te observeren.

Profiteer van de vele wijntoeristische activiteiten die de Loir-et-Cher biedt, bezoek de kelders en wijngaarden van de Loire langs de Loire-wijnroute, een fantastische ervaring! Onderweg krijgt u de gelegenheid om locaties met het label Vignobles & Découvertes te ontmoeten. U zult de Caves de Monmoussons niet kunnen missen: een bezoek en een proeverij wachten op u. Laat u meevoeren door het water, klim aan boord van een traditionele boot voor een tochtje over de rivier, ideaal voor een rustige tocht door de streek.

Voor een geslaagd familiedagje uit bezoekt u het kasteel van Rocheux, ook bekend als het kasteel van de raadsels. Het kasteel biedt een ontdekking van zijn geschiedenis door middel van verschillende spelletjes en activiteiten, een originele en leuke manier om een kasteel te bezoeken! Heb je trek in meer ongelooflijke avonturen? Ga de beroemde Versteende Grot ontdekken, gelegen in Savonnières, uw kinderen zullen versteld staan van de schoonheid van de door de natuur gevormde sculpturen. Een tweede grot is toegankelijk, waar u een prachtige reconstructie van de prehistorische fauna kunt bewonderen.

Bestemming Châteaux de la Loire, ongelooflijke gezinsvakanties

In de buurt van het Château de Blois, meer precies in Valloire-sur-Cissé, boekt u uw vakantie voor een verblijf in een stacaravan voor 6 personen met 3 slaapkamers. De camping Prunay Educational Farm bijvoorbeeld ontvangt u in een authentiek en gezellig kader. Uw kinderen krijgen de kans om deel te nemen aan educatieve activiteiten in verband met de dieren, een gelegenheid om prachtige momenten van samenzijn met hen door te brengen. Speeltuin, springkussen, gezinsactiviteiten, verwarmd zwembad, peuterbad, weide met boerderijdieren, speelruimte voor jonge kinderen, alles getuigt van de aantrekkelijkheid van de camping. Je zult je niet vervelen, daar kun je zeker van zijn! De camping beschikt over verschillende voorzieningen: bar, restaurant, brood- en banketbakkerij, kruidenierswinkel en souvenirwinkels, en niet te vergeten fietsverhuur, allemaal om u tijdens uw verblijf van alle gemakken te voorzien.