You are here

3 ambiances voor uw vakantie

3 ambiances voor uw vakantie

Ieder het zijne! Iedereen wil een geslaagde vakantie... maar niet iedereen heeft dezelfde wensen! Vagues Océanes begrijpt dit en biedt je 3 verschillende sferen, zodat je het type vakantie kunt kiezen dat echt bij je past. Zen, Levendig, Club: Beleef de vakantie van je dromen!

Voor een vakantie vol amusement en plezier kiest u voor de levendige campings van Vagues Océanes! Deze campings, gelegen op het platteland of aan zee, nodigen u uit voor een verblijf in een bevoorrechte omgeving in comfortabele accommodaties, variërend van stacaravans tot cottages, chalets en bungalows, zonder trailers en ongewone huuraccommodaties te vergeten. Bovendien bieden ze een waaier aan activiteiten en sferen om uw vakantie onvergetelijk te maken.

De campings Vagues Océanes zijn onderverdeeld in 3 categorieën, afhankelijk van de sfeer. Op het platteland, aan de Atlantische kust of aan de Middellandse Zee vindt u levendige openluchthotels, Club- of Zenhotels.

Dorpen Vagues Océanes Feestelijke Ambiance

Dorpen Vagues Océanes Feestelijke Ambiance

Op zoek naar een verkwikkende zomer en leuke feestelijke momenten? Welkom in de Villages Vagues Océanes Animés Festifs! Met sportfaciliteiten voor iedereen, levendige avonden, shows, disco's en tal van activiteiten aangeboden door een animatieteam, zullen uw dagen goed gevuld zijn! Energie en gezelligheid voor het hele gezin!

De seizoensfeesten, de belofte van een dynamische en drukke zomer, dat is wat de campings met "Ambiance Club" Vagues Océanes te bieden hebben. Speciale sportfaciliteiten staan tot uw beschikking om tijdens uw vakantie energie op te doen. Shows, muziek, disco's, cabaretavonden, karaoke, dansshows en choreografieën zullen jong en oud bekoren.

s Avonds kun je aanschuiven voor een maaltijd in de bar en het restaurant van deze campingclubs. Van de Landes, via de Vendée en het Ile d'Oléron, tot de Pyrénées Orientales, de Hérault en de Var, kies de vakantie die het beste bij je past!

Alle campings van Vagues Océanes met feestsfeer

 

Dorpen Vagues Océanes Geestige Ambiance

Dorpen Vagues Océanes Geestige Ambiance

Als je op zoek bent naar een vakantie zonder stress, kies dan voor de Villages Vagues Océanes Ambiance Animée. Momenten alleen voor u, uitstapjes in de regio, kinderclubs, sportactiviteiten en familieavonden georganiseerd door onze dorpen volgen elkaar harmonieus op tijdens uw vakantie.

Deze levendige campings bieden een breed scala aan activiteiten voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Tussen ontdekkingen, sportactiviteiten en familieavonden zult u zeker geen tijd hebben om u te vervelen!

Kinderclubs en tienerclubs, met animatie en spelletjes voor kinderen, zijn vaak te vinden op campings met animatie in Bretagne, de Landes... U vindt ook allerlei leuke activiteiten op de campings Vagues Océanes met animatie in het Middellandse Zeegebied.

Alle campings van Vagues Océanes met animo-sfeer.

Dorpen Vagues Océanes Zen Ambiance

Dorpen Vagues Océanes Zen Ambiance

Kies voor een ontspannen vakantie in de zen-sfeer van de Villages Vagues Océanes.
Je zult genieten van hun rust, comfort en charme. Je kunt er met je kinderen van allerlei activiteiten genieten: zwembad, speeltuin, wandelingen... of gewoon lekker luieren. Momenten van ontspanning en rust voor een vakantie in uw eigen tempo.

Vagues Océanes Ambiance Zen vakantiedorpen zijn de perfecte keuze voor een ontspannende, wellnessgerichte vakantie. De rustige en vredige sfeer op deze campings moedigt u aan om uit te rusten en nieuwe energie op te doen. Of u nu verblijft in een stacaravan of op een staanplaats voor een tent, camper of caravan, u kunt uw dagen indelen in uw eigen tempo. Deze campings liggen in verschillende bestemmingen van Vagues Océanes. U kunt zelf kiezen of u gebruik wilt maken van de faciliteiten, zoals de zwembaden, de zwembaden en de waterglijbanen, de speeltuinen voor de kinderen, het sportterrein... of gewoon wilt genieten van het nietsdoen.

Alle campings van Vagues Océanes met zen-sfeer.