You are here

5-sterrencamping

Ontdek de 5-sterrencampings van vagues océanes

Vagues Océanes biedt u een selectie 5-sterrencampings. In de Loire-Atlantique en de Var, de Vendée, de Charente-Maritime, de Pyrénées-Atlantiques, de Pyrénées-Orientales en de Gard, presenteren wij u acht 5-sterrencampings met voorzieningen en infrastructuren van hoge kwaliteit.

De 5-sterrencampings bieden u all(in service met vele activiteiten en avonden op de campingdorpen, complete waterparadijzen waar groot en klein heerlijke momenten zullen doorbrengen maar ook comfortabele mobilhomes en chalets waar het heerlijk verblijven is.

5-sterrencamping les grosses pierres (ile d'oléron, charente-maritime)

camping 5 étoiles les grosses pierres en charente maritime

Camping Les Grosses Pierres in Saint Georges d'Oléron ontvangt u voor een ontspannende, leuke vakantie met een nieuw waterparadijs van 500 m²: aquasplash, balneotherapie,  massagebanken, jets, glijbanen, waterglijbanen, verwarmd zwembad enz. Deze camping-club stelt ook vele activiteiten 's avonds voor en heeft natuurlijk een kinderclub, een welzijnsruimte, een kapsalon: een heerlijke omgeving voor groot en klein!

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Ile d'Oléron  : Les Grosses Pierres

 

5-sterrencamping l'océan (le croisic, loire atlantique)

camping met 5 sterren in Croisic l'océan

Kom een levensechte droom beleven op camping l'Océan in de Loire Atlantique; overdekt, verwarmd, zwembad, ludieke buitenbaden, jacuzzi's geisers, langzame rivier, hydromassagebank, glijbanen en waterglijbanen. Deze 5-sterrencamping biedt vele voorzieningen: bar, restaurant, kruidenier, activiteitenruimte, tv, kapsalon, fitnessruimte, fietsenverhuur, barbecues, wasserette ...

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Croisic  : L'Océan

 

5-sterrencamping le sen yan (mézos, landes)

camping le Sen Yan met 5 sterren in Landes

Camping Le Sen Yan in Les Landes is een echt tropisch dorp. Profiteer van de fitnessruimte, de sauna, de spa, de aquagym en alle sportieve activiteiten, en het waterparadijs met zijn glijbaan. Uw kinderen vermaken zich in de kinderclub, of in één van de vele speeltuinen.

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Landes  : Le Sen Yan

 

5-sterrencamping la sirène (argelès sur mer, pyrénées-orientales)

Camping La Sirène met 5 sterren in Argelès-sur-Mer

Luxe ? Dat is alles doen waar u zin in hebt, wanneer u daar zin in hebt. Ga het prachtige waterparadijs van camping La Sirène in Argelès-sur-Mer binnen: zwembad met meerdere waterglijbanen, rotsen en tropische begroeiing. U kunt ook nieuwe energie opdoen met tennis, minigolf, boogschieten, beach-volley en de windsurfclub. Een echte geslaagde vakantie!

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Argelès-sur-Mer  : La Sirène

5-sterrencamping l'eden (le grau du roi, gard)

camping L'Eden met 5 sterren in Gard

Camping l'Eden verwelkomt u in een groen park van 5 hectare. Een uitzonderlijke bestemming voor een gezinsvakantie! Camping l'Eden biedt activiteiten voor de jongsten, maar ook voor alle leeftijden. Ontdek ook het prachtige waterparadijs met glijbanen, een zonneweide en ligstoelen! Ontspan u in de balneotherapieruimte met zijn bubbelbaden, sauna, hammam, massagestralen, ontspannende banken en massageruimte.

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Gard  : L'Eden

 

5-sterrencamping les dunes (toreilles-plage, pyrénées-orientales)

camping 5 étoiles les dunes dans les prénées orientales

Wissel ritme en rust naar wens af, op camping les Dunes in Torreilles-Plage wordt goed voor u gezorgd! Het verwarmde zwembad is een onmisbare halteplaats voor ontspanning. U laat u heerlijk door de dag glijden tot de nachtelijke ritmes: spelletjes, shows, muziekavonden rond de bar-restaurant en de discotheek. Hier beschikt u over de beste faciliteiten: tennis, minigolf, multisportvelden, kinderclub (+6 jaar) en rechtstreekse toegang tot het strand.

 

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Toreilles-Plage  : Les Dunes

 

5-sterrencamping le napoléon (vias-plage, hérault)

camping 5 étoiles le napoléon dans l'hérault

Vier heerlijk vakantie aan de Middellandse zee! Op camping Le Napoléon (5-sterrencamping) in Vias Plage in deHérault, Languedoc-Roussillon, vindt u ter plaatse alles wat u dagelijks nodig hebt: bakker, wasserette, winkels, bar, restaurant, een supermarkt in de nabijheid. Klein en groot vermaakt zich in het 1000 m² grote waterparadijs van de camping. De vakantieclub van camping Le Napoléon is voor iedereen bedoeld: miniclub voor de kleintjes, activiteiten voor tieners en andere sporten, spelletjes, fitness en toernooien voor volwassenen.

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Vias-Plage : camping Le Napoléon

5-sterrencamping Le Domaine d’Inly (Pénestin, Morbihan)

camping 5 étoiles Le Domaine d’Inly Morbihan

Ontspan op de camping le Domaine d’Inly (5 sterren camping), met zijn waterpark van 2000m2 overdekt : 6 glijbanen waaronder een uniek in Europa en zijn buiten waterpark. Op de camping in Pénestin, kunt u profiteren van parktische diensten : bar, restaurant, supermarkt, fietsverhuur… Om u leven makkelijk te maken en een aangenaam verblif. Animaties voor iedereen, over dag of ‘s avonds, groot zandstrand in de buurt, u zult tevreden zijn op de camping Domaine d’Inly vinden.

 

Ontdek direct deze camping met 5 sterren in Pénestin : Le Domaine d’Inly.