Camping Hauts-de-France: vakantie aan zee

Neem even de tijd om de Hauts-de-France te bezoeken! Tussen ongerepte natuur en UNESCO erfgoed zult u verrukt zijn over de diversiteit aan toerisme die deze prachtige regio biedt.

2 camping(s) gevonden

Aan de kust, zo dicht mogelijk bij de zee.

Deelnemen aan de Hauts-de-France staat garant voor een onvergetelijke vakantie! De Hauts-de-France biedt een verscheidenheid aan horizonten: uitgestrekte fijne zandstranden, adembenemende kliffen en de Baai van de Somme, UNESCO-werelderfgoed. Deze beschermde natuurgebieden bieden een grote verscheidenheid aan activiteiten voor jong en oud: surfen, kitesurfen, strandzeilen, vliegeren, wandelen of fietsen... Breng een aangename dag door met uw gezin terwijl u de verschillende panorama's van de kust van de Hauts-de-France verkent. Volg de wandelpaden die leiden naar de adembenemende kliffen van Ault, u zult genieten van een adembenemend uitzicht! Ga samen naar het strand om te zwemmen en momenten van vreugde te delen rond het bouwen van zandkastelen en het spelen van balspelen.

Ga naar Malo-les-Bains en laat u verleiden door zijn charmante stranden omzoomd met kleine kleurrijke hutten. Het is in deze kleurrijke natuurlijke omgeving dat u de kans krijgt om sublieme foto's te maken met uw gezin. Trakteer uzelf op een ijsje op een van de prachtige stranden. Ga naar de kliffen van Cap Blanc-Nez aan de Opaalkust, een site met het label "Grand Site de France". Geniet van het adembenemende panorama van La Manche. Ontdek Saint-Valery, een kleine middeleeuwse stad aan de Baai van de Somme die een bezoek meer dan waard is. Bezoek de zeemanskapel, de neogotische stijl en de klokkentoren met daarop een meeuw zullen u verrassen. Neem uw kinderen mee naar de magische wereld van het Nausicaa aquarium in Boulogne-sur-Mer, het grootste van Europa. Neem de fabelachtige tunnel in het water en je voelt je alsof je deel uitmaakt van dit zee-universum. Prachtige momenten om te delen met je familie.

Wandelen in het hart van de natuur in de Hauts-de-France

De regio Hauts-de-France nodigt u uit voor een wandeling over de ongerepte paden van zijn 5 regionale natuurparken. Maak een uitstapje naar de vele kleurrijke tuinen, waarvan er 31 als "Opmerkelijke tuinen" zijn geklasseerd. Absorbeer alle goede vibraties van de omringende natuur en doe nieuwe energie op tijdens uw verblijf.  Verken de Zwarte Bergen, de bossen en de kustlijn via talrijke wandel-, fiets- en paardrijroutes. De streek is een ware oase van natuur en belooft u momenten van totale ontkoppeling. De regio heeft meer dan 1000 kilometer bevaarbare rivieren. Dit is een gelegenheid om verschillende soorten boten uit te proberen en op het ritme van het water de charme van de omgeving te verkennen.

Wat als je de nieuwsgierigheid van je kinderen opwekt? Ontdek het Ornithologiepark Marquenterre, een plek waar meer dan 300 soorten vogels rusten. De site biedt u een fascinerende ontdekking in het gezelschap van een ervaren gids. Neem een verrekijker mee en ga naar buiten om de vogels te ontmoeten. Klaar om weer in contact te komen met de natuur? Kies ervoor om de fauna en flora te ontdekken in een korjaal onder begeleiding van een natuurgids, u zult deze ervaring verlaten vol nieuwe kennis, ideaal voor kinderen! Een niet te missen plek: de zeehonden bij de Pointe du Hourdel aan de Baai van de Somme.

Camping Hauts-de-France, een ontspannende gezinsvakantie

Zou u geneigd zijn om voor uw vakantie dichter bij de Baie de Somme te komen? De camping La Ferme en Baie de Somme ontvangt u in een natuurlijke omgeving die u niet onverschillig zal laten. Een breed scala aan stacaravans voldoet aan al uw wensen. Als u op deze camping verblijft, profiteert u van de nodige diensten: bar, restaurant, snackbar en kruidenierswinkel. U kunt ook gebruik maken van de vele infrastructuren die tot uw beschikking staan: verwarmd overdekt zwembad met intrekbare koepel, peuterbad, speeltuin en opblaasbare structuren. Een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar staat deze zomer klaar om uw kinderen te ontvangen. Als u op zoek was naar een rustige vakantie op een steenworp afstand van de stranden van de Baai van de Somme, dan heeft u geluk!