You are here

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

VAGUES OCEANES, partenaire de vos vacances

VAGUES OCEANES is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in de organisatie van outdoorvakanties! Als eigenaar van een twintigtal campings onder de vlag van Vagues Océanes bevinden de campings zich in de mooiste streken van Frankrijk (waaronder de 4 historische campings in de Vendée en op het Ile d'Oléron). Meer dan 500 ondernemingsraden hebben ons hun vertrouwen geschonken. Wij zijn een familiebedrijf op mensenmaat, gevestigd in Saint-Aubin-la-Plaine in het hart van de Vendée.

Diversiteit en gedeelde waarden: Vagues Océanes is een selectie van unieke campings, van 2 tot 5 sterren! Wij selecteren onze campings Vagues Océanes op hun gevoel voor onthaal, de kwaliteit van hun voorzieningen en diensten en een ruime keuze aan accommodaties voor het hele gezin, aangepast aan uw budget en uw wensen.

VAGUES OCEANES biedt een ruime keuze aan accommodaties: campings aan zee (4 en 5 sterren) en campings aan zee of op het platteland. Kwaliteitsaccommodaties om uit te kiezen: ruim met twee badkamers, XXL voor grote stammen, ongewoon en uniek, topklasse met privéjacuzzi, uitgerust voor een verblijf met een baby, alle comfort... Vind de accommodatie die bij je past!

Lokale klantenservice en een vertrouwensrelatie: klanttevredenheid is onze prioriteit! Flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Een team op mensenmaat, dynamisch, competent en toegewijd om onze klanten te ondersteunen bij hun vakantieplannen op de camping.

 

VAGUES OCEANES is ook een prachtig netwerk van partnercampings die zijn geselecteerd vanwege hun infrastructuur en hun bevoorrechte toeristische locaties.

 
 
 
Vagues Océanes
Boekingscentrum
25, route de Saint-Étienne
85210 Saint Aubin La Plaine
Tel : +33 2 51 28 10 20 (prix d'un appel local)
Fax : 02 51 28 84 09
Mail : virginie@vagues-oceanes.com

SA TO.VO au Capital de 200 000 €

RCS : La Roche sur Yon B 503 125 346
TVA : FR81503125346