Camping platteland Dordogne 4 sterren met Vagues Océanes

Camping platteland Dordogne 4 sterren met Vagues Océanes

5 camping(s) gevonden

Trakteer uzelf op een kampeervakantie in de Dordogne!

Erfgoed, gastronomie, ontspanning en gezelligheid ... ontdek de volle kunst van het leven tijdens een kampeervakantie op het platteland!

4 Sterren camping le carbonnier is gelegen in het plaatsje in de Dordogne, regio Périgord Noir.

De camping is open van april tot half september en heeft verschillende soorten accommodaties te huur. Alle stacaravans en chalets zijn goed onderhouden en bieden comfort en kwaliteit. Zowel binnen als buiten is alles ontworpen om uw vakantie in de Dordogne volop te laten slagen.

Tijdens uw verblijf in de Dordogne komt u niets te kort. Op de camping zijn de volgende faciliteiten aanwezig: restaurant (lokale gerechten en snacks), afhaalmaaltijden, bar, winkel, wasserette, barbecue verhuur, WiFi ...

Op camping Le Carbonnier kunt u genieten van het waterpark. Er is vertier voor iedereen, zowel klein als groot kan zich ontspannen en vermaken in de verwarmde zwembaden met glijbanen en waterval (juni tot begin september).

U heeft talrijke mogelijkheden om u te vermaken: er zijn verschillende sportterreinen met gratis toegang, een speelhal, gevarieerde en verschillende feestavonden. Voor elk wat wils op deze camping in de Dordogne.

Er is genoeg te zien in de Dordogne. Onze tips in de buurt van camping le Carbonnier : het stadje le Bugue met zijn amfitheater in de vallei van la Vézère, le Bournat (reconstructie van een dorpje uit de vorige eeuw), het park van de Prehistorie, het aquarium van Périgord Noir, etc. De kastelen, de musea, de grotten, de prehistorische grotten, de attractieparken en de toeristische treintjes, nodigen klein en groot uit om de omgeving grondig te verkennen.