Camping Nord aan zee voor vakantie

Camping Nord aan zee voor vakantie

Wil je er even tussenuit in de frisse lucht? De opmerkelijke steden en mooie dorpen van Frankrijk die in de regio Nord in overvloed aanwezig zijn, mag u niet missen tijdens uw kampeervakantie. Het strand van Malo-les-Bains in Duinkerken, de citadel van Gravelines, de oude stad Cambrai, de dynamische metropool Lille of de industriestad Roubaix... U zult versteld staan van deze mooie bezoeken en ontdekkingen van het Noorden!

1 camping(s) gevonden

HET NOORDEN: EEN BESTEMMING MET TALLOZE TROEVEN

Gelegen op 1 uur met de trein van Parijs en 1,5 uur met de auto van Brussel, heeft de Nord vele onvermoede verrassingen voor u in petto, niet in het minst de vele wandelroutes, natuurwandelingen, prachtige landschappen en regionale parken. Een tussenstop in de grote steden is een must, zoals Lille, een levendige, dynamische en culturele stad, Valenciennes, dat vol zit met culturele en natuurlijke goudklompjes, Douai, de "Stad van Kunst en Geschiedenis", die meer dan één verrassing in petto heeft, en Duinkerken, bekend om zijn charme, zijn lichtjes, zijn sfeer, zijn duinen, zijn wandelingen of zelfs zijn unieke carnaval. Ben je klaar voor een verandering van omgeving? Trek naar het noorden om uw beste vakantie door te brengen met uw gezin, uw partner of uw vrienden.

ONZE SELECTIE VAN MUST-SEE TOURS IN HET NOORDEN

Voor uw kampeervakantie in het Noorden zijn verschillende stops aan te raden bij het organiseren van uw programma. Om iedereen op één lijn te krijgen, nodigt de Nord u uit voor onvergetelijke momenten en creëert prachtige herinneringen; te beginnen met de escapades in de grote steden van de Nord. Lille, de hoofdstad van Hauts-de-France en Nord Pas de Calais, staat bekend om zijn rijkdom: bezienswaardigheden die u kunt bezoeken, zoals de historische wijk Le Vieux Lille. Een charmante ruimte in het hart van de steegjes en oude stenen: vergeet niet omhoog te kijken, u zult versteld staan! Om uw inspanningen te belonen, kunt u stoppen om de "Merveilleux", handgemaakte lekkernijen, te proeven. Dorstig naar gezelligheid, ontdek de authenticiteit van Vlaanderen met zijn molens, zijn hoppehuizen, zijn rietgedekte huisjes: een opmerkelijk erfgoed dat u niet mag missen. Houdt u van de geneugten van de zee? Duinkerken, de derde handelshaven van Frankrijk, wordt gewaardeerd om zijn belfort, zijn lange zandduinen en zijn immense strand. Leg uw strandlaken neer en geniet van de levendige sfeer, de kolkende golven, de meeuwen... De aangename melodieën van de zee. Voor alle sportievelingen op zoek naar sensatie, tussen strandzeilen, kitesurfen, windsurfen, peddelen of catamaran: u hoeft alleen maar te kiezen: de belofte van een vakantie met een kick! Maak tenslotte een uitstapje naar Roubaix, een stad die beroemd is om haar architectonisch erfgoed: industriële woestenijen, arbeiderswoningen en burgerwoningen, waaraan zij de status van "Stad met de duizend schoorstenen" dankt.

DE BELOFTE VAN EEN COMFORTABEL VERBLIJF IN HET NOORDEN

Ga voor uw volgende vakantie naar een camping in het noorden! Kies voor het comfort en de warme sfeer van de 3-sterren camping La Licorne, gelegen in Duinkerken. Profiteer van de gratis busdienst in de buurt van de camping om u te verplaatsen en de wonderen van deze badplaats en zijn omgeving te ontdekken. Volledig ingerichte chalets en stacaravans zijn beschikbaar, evenals ruime plaatsen om uw caravan of camper te stallen. Kamperen in het noorden heeft alleen maar voordelen. Met familie, vrienden of een partner is de bestemming ideaal: een 7 km lange wandeling, toegang tot het fijne zandstrand van Dunkerque-Malo les Bains en om de kleintjes te vermaken zijn er speeltuinen en een wildpark. Ze kunnen zich de hele dag bezighouden met de faciliteiten die camping La Licorne in Duinkerken biedt! In de buurt van de camping kunt u via fietspaden uw vakantie doorbrengen zonder auto, wandelen over de paden en u verwonderen over de kleine natuurplekjes die het noorden rijk is: unieke en onvergetelijke momenten gegarandeerd!