Camping kust Pyrénées Atlantiques 3 sterren met Vagues Océanes

Camping kust Pyrénées Atlantiques 3 sterren met Vagues Océanes

1 camping(s) gevonden

Een kampeervakantie in de Atlantische Pyreneeën? Trakteer uzelf op de zee en de bergen!

Op de grens met Spanje, tussen de Atlantische oceaan en de Pyreneeën, tussen steden en het platteland kunt u genieten van allerlei leuke ontmoetingen: pelgrims op de route van Saint-Jacques-de-Compostelle, béarnse schaapherders, vissers uit Saint-Jean-de-Luz, makers van Ossau-Iraty kaas of lokale pelote spelers.... genoeg redenen om deze unieke regio te ontdekken!

Door de combinatie van Béarn en het Baskenland heeft u alle voordelen: de frisse lucht en de golven van de Atlantische oceaan; de wandelroutes van de Pyreneeën-bekijk het uitzicht op de top van de Rhune; de geschiedenis van het vissen in de oude haven, de lokale feesten, lekker golfen, inktvis proeverijen, ham-, taartjes- en andere lokale hapjes proeven onder het genot van een beroemde streekwijn zoals de Madiran (krachtig) of Jurançon (verleidend), en niet te vergeten de Baskische wijnen van Irouléguy.

De regio heeft werkelijk legio mogelijkheden te bieden: de zee, het platteland en de bergen zijn allemaal binnen handbereik. Alle reden om lekker te wandelen, zeilen, surfen, skiën, raften of mountainbiken?..

Tip voor een onvergetelijke tocht: vanaf Nay naar Pau, d'Oloron naar Biarritz, passeer Mauléon, Salies-de-Béarn of Saint-Jean-Pied-de-Port om daarna Bayonne aan te doen en tenslotte Anglet tot aan Hendaye (bron :http://www.tourisme64.com).

Verhuur van stacaravans in les Landes

Vagues Océanes verhuurt 5 persoons stacaravans met 2 slaapkamers voor uw kampeervakantie in Bidart in de regio Atlantische Pyreneeën.