Camping kust Grosseto met Vagues Océanes

1 camping(s) gevonden
ORBETELLO

Grosseto - ALBINIA
ORBETELLO

The + van de bestemming en camping

Geanimeerde familiecamping , Op 70m van het privé zandstrandvan de camping gelegen , Recente stacaravans met 2 en 3 slaapkamers , Maak een dagtrip naar één vanculturele steden: Rome (150 km), Pisa (195 km) of Florence (174 km). , Niet ver van Corsica (290 km) en Sardinië (315 km). , Natuurpark vanMaremma , Duikschool en kitesurfen, wandelen in en langs de lagune ,

Meer informatie

406
per week
Boek nu

Wij stellen u campings in de nabijheid voor:

LE CA'SAVIO
+
De pluspunten van de bestemming
en camping

CAVALLINO TREPORTI, ,

LE CA'SAVIO

Partnercampsite Vagues Océanes

Dolce vita sur la plage

Une plage d'un kilomètre de sable fin, parfaitement entretenue, en accès direct. Le camping Le Ca'Savio, à proximité de Venise, vous promet des journées aussi agréables que tranquilles, rythmées par des loisirs sportifs et de merveilleuses visites.

Uw verblijf vanaf :

385

Mobil-Home, 6 personnes,
2 chambres, Terrasse bois

Boek nu

Prijzen & beschikbaarheid

Accommodatie Prijzen  

Mobil-Home, 6 personnes,
2 chambres, Terrasse bois

385€ Boek nu

Kies voor een vakantie op een camping in Grosseto!

Grosseto is een Italiaanse provincie, rijk aan Romeinse cultuur en natuurlijke bezienswaardigheden: steden van kunst, archeologische sites, historische monumenten, zandstranden ... Zonder de culinaire tradities en Italiaanse producten te vergeten, zoals de lokale wijnen, de olijfolie en andere heerlijkheden van het Italiaanse platteland. Ontdek Grosseto tijdens uw verblijf op de camping en profiteer van de zon en het goede Italiaanse leven.

Verhuur van mobilhomes in Grosseto!

Vagues Océanes biedt mobilhomes voor 6 personen, met 2 of 3 slaapkamers te huur aan voor een vakantie op een camping in Albinia, in Grosseto.