You are here

5 nieuwe bestemmingen voor vakanties 2017

Camping aan de zee in Dordogne

Vagues Océanes werd de eigenaar van een nieuwe camping in Vendée in Brem-sur-Mer (Camping Le Brandais). Ondtek ook 4 nieuwe partner 3* en 4* campings gesitueerd van la Manche tot de Gironde door de Morbihan en de Dordogne.

Camping in Brem-sur-Mer in Vendée 800m van het strand

Zin in vakantie aan de zee ? Ontspannen en genieten van de Vendee zandstranden. Op 3* camping le Brandais, ontspannen het zwembad. Camping met verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad. Gesitueerd in Brem-sur-Mer (tussen Saint-Gilles-Croix-de-Vie en les Sables d’Olonne), deze camping is flak bij de zee en de centrum. Voor het comfort van uwvakantie, zijn veel diensten die worden aangeboden : afhaalmaaltijden, kruidenier, wasserette en WiFi (tegen betaling). Ideaal camping voor een ontspannen vakantie in a stacaravan in Vendée.

Ontdekt nu deze Camping Brem-sur-Mer

Camping in de baai van Mont-Saint-Michel

Geniet van de rust die biedt camping Les Coques d’Or. In Normandïe, is deze camping in de buurt van Mont-Saint-Michel en dicht bij de Bec d’Andaine. Geniet van de stranden, duinen, een wandeling te voet of te paard in de baai. Zen camping met zwembad, zal het waterpark van 850 m2 en het welzijn dienst rust en sereniteit te brengen. Veel animaties voor jong en oud : sportveld, tafeltennis, fitness ruimte, speeltuin. Ideaal camping voor een familievakantie in stacaravan in la Manche.

Ondekt nu deze camping in Normandie in Genêts

Camping in Pénestin in Morbihan

Gesitueerd tussen le Golf van Morbihan en de Guérande polders, de camping le Domaine d’Inly verwelkomt u voor uw vakantie in Bretagne. Geniet van een moment van ontspanning met familie in het waterpark van 2000 m2 : 6 glijbanen, waterglijbaan, solarium,  jacuzzi, kikkerbad. Camping met kinderclub, uw vakantie word gekenmerkt door sportieve activiteiten en ‘s avonds animaties. Familiecamping voor een vakantie in stacaravan in Morbihan.

Ontdekt nu deze camping in Pénestin

 

Camping in Dordogne in Saint-Martial-de-Nabirat

Zin in een vakantie op het platteland ? Kom maar in het haart van de Dordogne in de camping le Carbonnier. In de buurt van Sarlat die is een karakter stad, het camping le Carbonnier heet u welkom in een omgeving van ongewone plaatsen, monumenten en grotten die zijn wonder. U zult genieten van een zwembad met kikkerbad, 5 glijbanen en voor kinderen springkussens. Voor uw comfort de camping heeft ook een bar, restaurant, supermartk, wasserette en WiFi (tegen betaling). Camping voor vakantie op het platteland met stacaravan in Dordogne.

Ontdekt nu deze camping in Soulac-sur-Mer

Camping aan de zee in Soulac-sur-Mer

Camping le Palace heet u welkom voor een vakantie in Soulac-sur-Mer.Geniet van deze camping op 300 m van de zandstranden en de vele fietspaden door de kust. Veel plezier met familie in het waterpark van 1000 m2 of ontspannen in het bosrijke park van 16 hectares. Geen tijd om te vervelen met de kids club, sportieve en ‘s avonds animaties. De camping biedt ook vele activiteiten : tafeltennis, volleybal, tennis, mini-golf… Camping niet te missen voor een vakantie in stacaravan in Gironde.

Ontdekt nu deze camping in Soulac-sur-Mer