You are here

Uw boeking

Boekingswijzen

Online boeking

Uw boeking wordt onmiddellijk en definitief geregistreerd wanneer u online betaalt per betaalkaart. U ontvangt dan zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging van uw boeking.

Telefonische boeking

U kunt contact opnemen met de Boekingscentrale op het nummer +33 (0)252 200 126. Een vakantieraadgever zal al uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.
U kunt een huurovereenkomst "optie" met een geldigheidsduur van 8 dagen opstellen, die pas bevestigd zal worden na ontvangst van de ondertekende overeenkomst en uw betaling.

Boeking per fax

U kunt ons uw ingevulde en ondertekende huurovereenkomst bezorgen per fax op het nummer +33 (0)2 51 28 84 09. De boekingsaanvraag zal bevestigd worden naargelang de beschikbaarheden en bij ontvangst van uw betaling binnen de 8 dagen.

Boeking per post

U kunt ons uw ingevulde en ondertekende huurovereenkomst en uw betaling ook per post bezorgen, op het volgende adres: Vagues Océanes, 25 route de St Etienne, 85 210 St Aubin la Plaine.

Beveiligde Betaling

Om uw veiligheid en een betere confidentialiteit te garanderen, gebeurt uw onlineboeking via de beveiligde server Ogone en middels het coderingsprotocol SSL. Dankzij Ogone wordt alle ingevoerde informatie automatisch gecodeerd bij de overdracht van de gegevens via het netwerk. Dit betekent dat alle uitgewisselde informatie in geen enkel geval bewaard wordt nadat de transactie bij de bank gebeurd is.

Aanvaarde Betaalmiddelen

iDeal, Betaalkaart (bankkaart, Visa, Mastercard), Overschrijving.

Uw Boeking

Voor de Accommodaties

Bij boeking meer dan 30 dagen voor uw aankomst, dient u een voorschot van 25 % te betalen, om uw boeking definitief te registreren. Daarna ontvangt u een bevestigingsdocument.

Het saldo moet 30 dagen voor uw aankomst betaald worden, via onze website of per brief gericht aan onze Boekingscentrale, op het adres Vagues Océanes, 25 Route de St Etienne, 85210 St Aubin la Plaine, met vermelding van uw dossiernummer en de naam van de camping. Zodra wij het saldo ontvangen hebben, ontvangt u een document met als titel "verblijfsvoucher", dat u bij uw aankomst op de camping dient voor te leggen en waarin alle noodzakelijke informatie voor de voorbereiding van uw verblijf staat (reisweg, openingsuren van het onthaal, de waarborg,...).

Bij boeking minder dan 30 dagen voor uw aankomst en voor de korte verblijven, dient u het volledige bedrag in een keer te betalen. U ontvangt dan een document met als titel "verblijfsvoucher", dat u ter plaatse dient voor te leggen.

Voor de Kampeerplaatsen

25 procent nederlegging zullen u gevraagd voor de validering uw reservering. En het saldo van uw verblijf zal worden om zich te vestigen alleen op uw komst op de camping.

April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September