Camping kust Île de Ré 4 sterren met Vagues Océanes

Pak uw koffers en ga naar de Charente Maritime voor uw volgende vakantie! Kom tot rust aan de oevers van de Atlantische Oceaan en ontdek de vele uitzonderlijke bezienswaardigheden van het departement. Op het programma: ontspannen en luieren op eindeloze fijne zandstranden, de emblematische eilanden van het departement ontdekken, vissersdorpjes bezoeken, wandelen door zeedennen- en eikenbossen... een reeks ongewone ervaringen om van te genieten en te ontdekken! Voor een vakantie in het teken van het zoete leven gaat u naar de Charente Maritime!

1 camping(s) gevonden

Een kampeervakantie op l'île de Ré? Even helemaal ontsnappen!

Gelegen ter hoogte van la Rochelle in de Charente-Maritime, ligt l'île de Ré, bekend als één van de pareltjes van de Charente-Maritime aan de Atlantische kust. Ontdek alle facetten van l'île de Ré tijdens uw kampeervakantie. Typisch voor het eiland zijn de witte huisjes, charmante dorpjes, zandstranden, jachthaventjes, bossen en moerassen?.

 

Verhuur van stacaravans op l'île de Ré

Vagues Océanes verhuurt 6 persoons stacaravans met 2 slaapkamers voor uw kampeervakantie op l'île de Ré in de Charente-Maritime.