You are here

Aanbod Familie

Perfect voor gezinnen !

De vakantie, de hele familie kijkt er uit. Biedt uw gezin alle luxe, plezier en ruimte.
Zorg dat u deze zomer niets van sport hoeft te missen en ontdek de mogelijkheid SPORT *, per televisie verbonden met sport!

Vagues Océanes is gelegen in een unieke omgeving en ontworpen om rustig te ontspannen op één van de campings. Ontdek de omgeving die uitsluitend is toegewijd aan families, profiteer van de expertise van Vagues Océanes campings voor een rustige vakantie in een prachtige omgeving.

Geniet bij aankomst op de camping, van de typische Vagues Océanes gastvrijheid en ontvang een babypakket op elke camping.
 

Riante voorzieningen

Volledig veilig, op de familie verblijven is alles ingericht in teken van de vreugde voor de kinderen met speeltuinen en meer… terwijl de ouders met een gerust gevoel kunnen ontspannen!

Geniet van deze accommodaties op de volgende campings :

 

De voordelen en diensten van het Familie accommodaties

- HD TV (High Definition) + Vagues Océanes interactieve opties (planning van activiteiten, schema's, diverse diensten)
- Direct toegang tot high speed internet bij de stacaravan (toeslag)
- Privé terrein
- Voetgangersgebied, ideaal voor kleine kinderen
- Eigen parkeerplaats
- Speeltuin voor kinderen
- Baby Kit beschikbaar

* De pakketten beIN SPORT: € 5 minder dan 3 dagen, van 3 tot 7 dagen = € 8, van 8 tot 14 dagen = € 15, van 15 tot 21 dagen = € 21 (prijzen op onze camping in Carnac)

** De pakketten beIN SPORT + 10 andere netten: € 5 minder dan 3 dagen, van 3 tot 7 dagen = € 10, van 8 tot 14 dagen = € 18, van 15 tot 21 dagen = € 26 (prijzen op onze camping in la Tranche sur Mer en Oléron)

location mobil-home gamme famille